Op het witte doek met Carmen? Penoza de film zoekt figuranten

Je krijgt er nog betaald voor ook

penoza-film-zoekt-figuranten
Penoza

De opnames van de verfilming van de Nederlandse hitserie Penoza beginnen deze maand eindelijk. Extra leuk nieuws voor fans: je kunt erbij zijn én een rol in de film krijgen. De makers zijn op zoek naar figuranten.

Voor de mannen
Helaas krijgen vrouwen geen kans meer om in de film te spelen. Penoza is alleen op zoek naar mannen. Ze willen mannen tussen de 35 en 60 jaar met en zonder motorrijbewijs om in de film op te treden als Koninklijke Landmacht; mannen tussen de 20 en 60 jaar om de rollen van de pers op zich te nemen; en mannen van 25+ die als chauffeurs dienen.

De details

Je krijgt niet alleen een kleine rol in de film, maar je wordt er ook nog voor betaald. De makers geven je minimaal veertig euro voor je acteerskills. Kleine catch: de opnames zijn al aanstaande maandag 27 mei en je moet de hele dag beschikbaar zijn.

Meedoen
Zie je zo'n rol in Penoza wel zitten? Je maakt kans door te mailen naar info@multacasting.nl. Zet je gegevens, recente foto's, telefoonnummer, leeftijd, confectiemaat en ervaring in de mail en gebruik als onderwerp 'Penoza'.

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder