Zijn dit de kandidaten van Wie is de Mol? 2020

Molloten ontmaskeren de BN'ers

wie-is-de-mol-kandidaten
Wie is de Mol?

Hoogstwaarschijnlijk wordt op dit moment het nieuwe seizoen Wie is de Mol? opgenomen, dus het speculeren kan beginnen. Inmiddels zijn er al een aantal verdachte namen bekend, die mogelijk in de nieuwe afleveringen te zien zijn.

BN'ers
Helaas is nog geen Nederlander een groep BN'ers en Rik van de Westelaken in een warm land tegen het lijf gelopen. Daarom is de enige informatiebron voor nu social media. Molloten op fora en de website Tunnelvisie hebben drie mogelijke kandidaten ontmaskerd.

Toprak
De actrice Toprak Yalçiner is de eerste op het lijstje. Ze werd bekend als Nuran Baydar in Goeden Tijden, Slechte Tijden en deed in 2017 mee aan Dance Dance Dance. Waarom is ze verdacht? Toprak wordt vaker genoemd als mogelijke kandidaat. In 2016 deed ze mee aan een promo voor het programma, maar was ze geen deelnemer. Ook heeft ze ruim twintig dagen niks meer gepost op Instagram.

Lucas
Lucas van de Meerendonk is nummer twee. De 33-jarige presentator is al lange tijd afwezig in het NOS Jeugdjournaal en heeft een tijdje niks meer op social media geplaatst.

Dione
Presentator Dione de Graaff is de laatste kandidaat. Ze is voor NOS Studio Sport en De Avondetappe vaak aanwezig bij grote sportevenementen. Echter heeft ze nu aangekondigd niet bij de belangrijke wielrenwedstrijd Giro d'Italia te zijn, die op dit moment wordt gehouden.

Land
Niet alleen de kandidaten worden geraden, ook de bestemming voor volgend jaar is een hot topic. Op het WIDM-forum wordt vaak Nieuw-Zeeland genoemd als een mogelijkheid.

Na traditie worden de kandidaten rond november officieel bekend gemaakt, dus je moet nog even geduld hebben.

Advertentie - Lees hieronder verder