Dit zijn de deelnemers van het vierde seizoen van Het Perfecte Plaatje

Twee oud Expeditie Robinson-kandidaten nemen het opnieuw tegen elkaar op

Steven Brunswijk
Expeditie Robinson

De deelnemers van het vierde seizoen van Het Perfecte Plaatje hebben op Instagram van zich laten horen. Christina Curry, Steven Brunswijk, Kees Tol, Daphne Deckers, Froukje de Both, Helga van Leur, Johnny Kraaijkamp en Jamie Westland zullen aankomend seizoen hun fotografiekunsten tonen.

Seizoen vier Het Perfecte Plaatje

In een video maakt Tijl Beckand, die het programma weer gaat presenteren, in één klap alle kandidaten van het nieuwe seizoen bekend. Op de beelden is te zien hoe Beckand met zijn camera de kandidaten, die in totaal met z'n achten zijn, afgaat. Op social media delen alle deelnemers de video. Zo ook Steven Brunswijk, die naar eigen zeggen eigenlijk helemaal niks met fotografie heeft, maar voor het programma graag uit zijn comfort zone stapt. De cabaretier neemt het in het programma onder meer op tegen Johnny Kraaijkamp, met wie hij afgelopen jaar ook al in Expeditie Robinson te zien was.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Best fotograferende BN'er

Het vorige seizoen van Het Perfecte Plaatje werd gewonnen door Patty Brard, die daarmee in de voetsporen trad van Humberto Tan en Estelle Cruijf, die eerder al de titel van best fotograferende BN'er wonnen. Het is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen van start gaat.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder