Kit Haringtons reactie op het einde van GoT wil je even zien

HBO deelt een video waarin de acteur het script voor het eerst leest

game-of-thrones-jon-snow-daenerys-targaryen
Game of Thrones

Het is alweer een week geleden sinds de allerlaatste aflevering van Game of Thrones op HBO verscheen. Dat niet alleen fans, maar ook de castleden verrast waren met de laatste ontwikkelingen van hun favoriete personages, bewijst Kit Harington maar weer.

You know nothing, Jon Snow
De acteur speelde acht seizoenen lang de rol van publieksfavoriet Jon Snow. In de laatste aflevering van de serie zagen we hoe hij een dolk stak in zijn lover, tante en koningin Daenerys Targaryen. De dood van zo'n iconisch personage was een grote schok van Drogon, de kijker én Kit Harington.

Table Reading
HBO deelt een video uit de nieuwe documentaire over het laatste seizoen Game of Thrones. In het fragment zien we hoe het script voor het eerst door de cast gelezen wordt in een table reading. Wanneer de serieschrijver D.B. Weiss de scene van Jon en Daenerys opleest, wordt Kit Harington ter plekke emotioneel.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

We weten hoe je je voelt, Kit.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder