Milou en Heikki geven duidelijkheid over hun relatiestatus

Zijn nu (als)nog samen of niet?

milou-heikki-temptation-island-koppel
Temptation Island

Heel Nederland zag hoe Milou en Heikki het tijdens Temptation Island absoluut niet makkelijk hadden (sterker nog, ze hadden het 'echt héél moeilijk'). Toch doorstonden ze allebei de relatietest en verlieten ze Thailand samen.

In de laatste aflevering van het realityprogramma vertelde het koppel echter tóch uit elkaar te zijn. En dat terwijl Milou nog steeds 'hartje Heikki' in haar Instagram biografie heeft staan. Zijn ze nu weer samen of niet? Milou en Heikki geven uitleg op Milou's Instagram Stories.

milou-heikki-bij-elkaar-instagram-stories
Instagram

On a break
Milou begint: “Na Temptation ging het twee maanden heel goed. Alles was eigenlijk perfect. Daarna kreeg ik twijfels en wist ik het even niet meer.” Daarom maakte ze het uit, maar later wilde ze hem toch weer terug. “Maar een maand nadat het uit was, kreeg ik al veel spijt.”

Poging 2
Toch kon Milou niet meteen terug naar Heikki. Hij had inmiddels een nieuwe vriendin: “Ja, na een maand had ik een nieuwe relatie. Het werd even heel ingewikkeld,” legt hij uit. “Maar ik zag hoeveel moeite Milou deed en toen heb ik de andere relatie even op stop gezet. Daarna hebben wij het opnieuw geprobeerd.”

Toch niet de oplossing
Dit bleek op dat moment niet de oplossing te zijn. Heikki vertelt dat ze constant ruzie hadden en allebei erg emotioneel waren. Na twee weken besloten ze weer uit elkaar te gaan. Heikki ging terug naar het meisje met wie hij eerder al iets had. Na een tijdje kregen Milou en Heikki weer contact en besloten ze het alsnog te proberen.

Back together
“Op een gegeven moment besefte ik dat ik niet zonder haar kan. Toen heb ik de andere relatie beëindigd,” aldus Heikki. Hij vertelt dat Milou en hij het rustig aan hebben gedaan en ondertussen weer gelukkig samen zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder