Oeps: Married at First Sight-deelnemers gespot op Tinder

Geen happy ending?

Married-at-First-Sight
Married at First Sight

Het einde van Married at First Sight is in zicht. De getrouwde stellen werden in de eerste aflevering gematcht door experts, maar dat blijkt niet bij ieder koppel een succes te zijn. Een paar kandidaten is gespot op Tinder, waardoor we er vanuit gaan dat hun huwelijk toch gestrand is.

Mirjam en Pascal
In de volgende aflevering zien we de ontknoping, maar er is nu al bewijs gevonden over wie níet bij elkaar is. Meerdere kijkers spotten Mirjam op Tinder, wat zou betekenen dat ze niet langer samen is met Pascal.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nick en Maxime
Bij Nick en Maxime leek het alsof de programmamakers een goede match te pakken hadden. Toch vertelt een betrouwbare bron dat Nick ook actief is op de datingapp.

Koppels
Spoiler! In de aflevering van afgelopen zondag zagen we dat cupido niet raak heeft geschoten bij Ronald en Monique. Ronald zette een punt achter het huwelijk. Hij vindt de opmerkingen van zijn nieuwe vrouw te kwetsend. Hoe het met Joost, Milly, Peter en Paul afloopt, moeten we nog even afwachten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder