De echte reden waarom Alisa Megastar Ex On The Beach All Stars verliet

En dan hebben we het niet over haar maagontsteking

Ex-on-the-Beach
Ex on the Beach

In de eerste aflevering Ex on the Beach: Double Dutch All Stars zagen we hoe Alisa Megastar haar spectaculaire entree maakte. Helaas was dit ook een van de weinige momenten van de Vlaamse blondine in het programma, want ze verliet de show na aflevering één. Op haar Instagram geeft ze meer uitleg over het plotselinge vertrek.

Vriend
Eerder schreven we dat Alisa ziek was geworden
, maar nu blijkt dat dat niet de enige reden is. Op Instagram plaats ze een foto en legt ze alles in de inmiddels verwijderde caption uit. Wat blijkt: Alisa was helemaal niet vrijgezel toen ze meedeed aan de realityshow voor singles: "Ik heb een vriend. We zijn meer dan één jaar samen. MTV heeft mij duizend keer gebeld en gevraagd of ik mee wil doen. Ze hebben van alles beloofd. Het was mijn fout dat ik uiteindelijk ben gegaan. Als ik de tijd terug kon spelen, zou ik mij anders gedragen. Ik zou gewoon 'nee' zeggen na zoveel telefoontjes. Iedereen maakt fouten!"

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kandidaten
Maar dat is niet de enige reden, want ook de andere kandidaten zorgden ervoor dat ze weg wilde. "De niveau van de meeste deelnemers bij seizoen vijf is superlaag. Met zulke mensen zou ik niet drie weken samen kunnen wonen in één villa. De deelnemers van seizoen twee vond ik veel leuker," schrijft ze onder de foto. Ook maakt ze nog een sneer naar de tweeling Esmee en Sharon, die wij hier niet gaan herhalen.

Yasmine
De andere deelnemer Yasmine Pierards laat het hier niet bij zitten en reageert boos onder de foto van Alisa: "Ten eerste, het is ‘HET niveau’ geen DE. En ten tweede, leer Nederlands voordat je ‘ons’ niveau komt bekritiseren en ten derde geef maar eerlijk toe dat je geen vriendje hebt maar gewoon Russische sugar daddies. Wil je dissen, kom dan met facts en geen praatjes."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder