IKEA bootst huiskamers uit populaire tv-shows na (waaronder die uit Friends)

Tijd voor een make-over

Woonkamer Friends
Friends

Zoals we van IKEA gewend zijn, inspireert de Zweedse meubelgigant graag hun klanten door te laten zien welke meubels goed bij elkaar passen – zowel in hun showrooms als op Instagram en andere social media-kanalen. Deze keer heeft de winkelketen inspiratie gehaald uit onverwachte hoek, namelijk uit tv-programma's die we allemaal kennen. Tot in detail hebben ze de woonkamers uit Friends, Stranger Things en The Simpsons nagebootst.

Nagebootste tv-woonkamers

Van de bank en het tv-meubel tot lampen (ja, óók die iconische uit Stranger Things), gordijnen en schilderijtjes: de nagebootste woonkamers lijken linea recta uit de tv-shows te zijn gerold. Voor de fans die net zo enthousiast zijn als wij, hebben we alleen minder goed nieuws: het concept is tot nu toe alleen nog maar in de IKEA-vestiging in de Verenigde Arabische Emiraten toegepast. Of de Nederlandse IKEA ook aan de slag gaat met het nabootsen van bekende huiskamers, is nog niet bekend.

Toch benieuwd met welke meubels de IKEA in de Verenigde Arabische Emiraten de gelijkenis voor elkaar heeft gekregen? Dat zie je hier.

Friends:

Woonkamer in Friends
Friends
Woonkamer Friends door IKEA
IKEA

Stranger Things:

Woonkamer in Stranger Things
Stranger Things
Woonkamer Stranger Things door IKEA
IKEA

The Simpsons:

Woonkamer in The Simpsons
The Simpsons
Woonkamer The Simpsons door IKEA
IKEA

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder