Love Islands Melany had een relatie met verleider Karim

Ze waren bijna een jaar samen

melany-love-island-islander
Love Island

Vorige week begon Nederlands nieuwe verslaving: Love Island. Kijkers zagen maandagavond plotseling de Islander Melany verschijnen, als elfde kandidaat. De Nederlandse vrijgezel blijkt eerder al een relatie te hebben gehad met een andere realityster. Ken je Karim van Temptation Island nog?

Verliefd
Eind 2017 schreven we over de nieuwe liefde van verleider
Karim Leone. Destijds liet hij weten al een half jaar samen te zijn met Melany, een meisje dat hij bij de Starbucks had ontmoet. Inmiddels weten we dat dat meisje dezelfde Melany is die nu met Love Island meedoet.

Eerste relatie
Melany was Karims eerste échte vriendin. "En ik wil er mijn best voor doen om dat zo te houden. Het is een heel mooie en lieve meid, en ik voel me goed bij haar," vertelde hij destijds aan Het Laatste Nieuws.

Starbucks flirt
De twee leerden elkaar per toeval kennen. Karim ging een bakkie troost halen bij Starbucks toen hij Mélany zag staan. Hij maakte en praatje met haar, en ze besloten contact te houden. En van wat berichtjes heen en weer en wat dates, vloog de vonk al snel over. Ze gingen voor een lange afstand relatie: Melany woonde in Amsterdam en Karim in Maasmechelen. Na bijna een jaar ging het stel uit elkaar. De reden voor hun break-up is niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder