De officiële trailer van La Casa de Papel seizoen drie is hier

Aan de beelden te zien wordt dit weer spannend

La-Casa-de-Papel-seizoen-drie
La Casa de Papel

Hurra! De officiële trailer van het derde seizoen La Casa de Papel is hier. In de video wordt eindelijk duidelijk waar de nieuwe afleveringen over gaan. Één ding is zeker: het wordt weer spannend!

Trailer
In de trailer zien we hoe het met de overvallers gaat ná de grote bankroof. Niet iedereen leeft nog lang en gelukkig. Rio wordt al snel opgepakt. De groep criminelen besluit met een plan te komen om Rio vrij te krijgen, waarbij ze een hoop herrie schoppen. Met de vertrouwde rode overalls en Dali-maskers slaan ze hun slag. "Dit keer draait het niet om geld. Dit keer draait het om familie," luidt de tagline.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Berlin
Als je de trailer helemaal tot het einde hebt gekeken, zie je een onverwacht gezicht: Berlin! Er bestonden al langer geruchten dat de crimineel nog leeft en ook in het nieuwe seizoen te zien is. Hoe hij het kogelvuur uit de laatste aflevering heeft overleefd, blijft nog een mysterie. We zullen moeten afwachten tot 19 juli, want dan verschijnt het derde seizoen op Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder