Patrick J. Adams keert terug als Mike Ross in Suits

All step back, I'm 'bout to dance

suits-mike-comeback-seizoen-5
Suits/USA Network

Suits-kijkers genoten jaren van de werknemers van ons favoriete advocatenkantoor Pearson Specter Litt. Totdat de twee hoofdrolspelers Mike Ross en Rachel Zane plotseling niet meer te zien waren.

Meghan Markle gaf haar acteercarrière op voor haar huwelijk met prins Harry. Patrick J. Adams besloot dat het ook voor hem tijd was om de serie te verlaten. Het ziet ernaar uit dat het vertrek van Patrick J. Adams tijdelijk was. De acteur kruipt weer in zijn oude rol in het negende seizoen van Suits.

Welkom terug, Mike
Mike Ross verschijnt in aflevering 5 van het laatste seizoen. Harvey Specter (gespeeld door Gabriel Macht) en Samantha Wheeler (gespeeld door Grey's Anatomy-actrice Katherine Heigl) staan onverwacht oog in oog met Mike tijdens een zaak.

99 problemen

Aan Deadline vertelt Patrick J. Adams over zijn terugkeer naar de serie. “Ik ben zo blij dat ik deel uitmaak van het laatste hoofdstuk van Suits. Ik heb mijn televisiefamilie gemist en ben benieuwd welke problemen Mike Ross voor de laatste keer veroorzaakt in de firma,” vertelt de acteur.

Keeping the suits
Patrick grapt nog even verder: “Maar als de kledingafdeling denkt dat ik de pakken teruggeef die ik gestolen heb toen ik wegging, dan hebben ze het goed mis.”

Meghan Markle
Volgens Deadline is Mike waarschijnlijk ook te zien in de laatste aflevering. Of Meghan Markle ook een comeback maakt in het laatste seizoen, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder