Er komt een documentaire over de overleden rapper Mac Miller

"Voor zijn familie, vrienden en fans"

mac-miller-docu
Jeff KravitzGetty Images

De 26-jarige rapper Malcolm James McCormick, beter bekend als Mac Miller, overleed afgelopen september aan een overdosis drugs. De hele wereld, inclusief zijn ex-vriendin Ariana Grande, reageerde geschokt. Tien maanden later maakt filmmaker CJ Wallis bekend dat er een documentaire komt over de overleden artiest.

Documentaire

Op Instagram schrijft de Canadees dat hij is begonnen met de documentaire voor zijn filmbedrijf FortyFPS Productions: "Dus, komend jaar ga ik beginnen met interviewen en content maken voor de Mac Miller-documentaire. Voor zijn familie, vrienden en fans." Ook vraag CJ wie hij moet spreken. Veel volgers willen de rappers Schoolboy Q, Vince Staples en Earl Sweatshirt, met wie Mac meerdere nummers heeft, terugzien. Ook reageren een aantal fans dat Ariana hoe dan ook aan het woord moet komen. Zelf heeft de 25-jarige zangeres nog niet gereageerd op het nieuws.

Productie
Wanneer en waar de documentaire verschijnt, is nog niet bekend. CJ staat met zijn filmbedrijf vooral bekend om de vele muziekvideo's die hij maakt. Ook verscheen zijn nieuwe documentaire Perfect Bid: The Contestant Who Knew Too Much recent op de Amerikaanse Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder