De film Sneeuwwitje krijgt een live-action versie

Na 83 jaar komt er een remake

snow-white
Snow White

Hé-ho, Hé-ho! Disney komt met een nieuwe live-action film. Dit keer maken ze een real-life versie van de allereerste Disneyfilm ooit: Sneeuwwitje en de zeven dwergen.

Sneeuwwitje en de zeven dwergen

De film kwam in 1937 (!) uit. De hoogste tijd dus voor een remake. Dat Disney nog veel meer live-action versies op de planning had, werd al duidelijk in het gelekte lijstje met titels die de komende acht jaar gaan uitkomen. Hieruit blijkt dat er nog minstens negen live-action films verschijnen. Inmiddels weten we dus dat Sneeuwwitje er een van is. Welke acht andere films we kunnen verwachten, blijft nog even spannend.

Crew
Wie Sneeuwwitje, de dwergen en de evil queen gaan spelen, is nog niet bekend. Wél zijn er al geruchten over de rest van de crew. Volgens het Amerikaanse tijdschrift Variety schrijft Erin Cressida Wilson, bekend van de film Girl on the Train, het script. Benj Pasek en Justin Paul, bekend van de muziek uit La La Land en The Greatest Showman, is het duo achter de muziek. Ook La La Land-producer Marc Platt zou gestrikt zijn.

Live-action
Op dit moment draait de live-action versie van Aladdin in de bioscoop en ook een vernieuwde Lion King met de stem van Beyoncé komt er zeer binnenkort aan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder