Abba's Björn spreekt zich uit over derde Mamma Mia!-film

Met nieuwe muziek?

mamma-mia
Mamma Mia!

Here we go... again? Als het aan Abba-gitarist Björn Ulvaeus ligt wel. In een nieuw interview spreekt de Zweedse muzikant zich uit voor een derde Mamma Mia!-film.

Mamma Mia! 3

In een interview voor de Britse radiozender Magic Radio vertelt Björn dat de band serieus over een derde deel nadenkt. Maar dat is niet het enige, want hij zegt ook dat Abba nog veel onuitgebrachte muziek heeft liggen. Een nieuwe film is het ideale moment om de nieuwe meezingers uit te brengen, lijkt ons.

Acteurs
Eerder sprak ook acteur Stellan Skårsgard, in de film Bill Anderson, zich uit: "Ik zou niet eens het script lezen. Als ze me bellen, dan ben ik erbij." Hij vroeg zich wel af of er nog genoeg Abba liedjes zijn voor het derde deel, maar als we Björn moeten geloven, is dat probleem dus helemaal opgelost.

Verhaal
Het vorige deel eindigde met de doop van Sophies (Amanda Seyfried) zoontje. Wie weet gaat de volgende film over deze nieuwe generatie. Ongeacht de verhaallijn, liedjes of cast; het derde deel wordt hoe dan ook weer een succes, gokken wij zo. Mamma Mia! Here We Go Again bracht in totaal €415 miljoen op. Money, money, money. Must be funny...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder