Netflix kondigt vijfde (en laatste!) seizoen van Lucifer aan

De streamingdienst brengt het nieuws met een geinige video van Tom Ellis

lucifer-serie-seizoen-5-netflix
Lucifer

We hebben gemengd nieuws voor Lucifer-fans. Het goede nieuws is dat Netflix aankondigt dat er een vijfde seizoen van de serie aankomt. Het slechte nieuws is dat dit meteen het laatste seizoen is.

Vijfde seizoen Lucifer

De streamingdienst maakt dit bekend met een video. "Dankzij de Lucifens, eindigt Lucifers verhaal op de manier die het verdient: het vijfde en laatste seizoen komt naar Netflix," schrijven de makers op Twitter.

In de video zien we hoe hoofdrolspeler Tom Ellis juicht, springt en enthousiast schreeuwt. Hij sluit de het filmpje af met een sinistere "Ik zie je in de hel."

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Seizoen 4
Het vierde seizoen van Lucifer staat sinds vorige maand al op Netflix. Moet je de nieuwe aflevering nog bingen? Bekijk de trailer eerst hier.

Netflix
De serie werd eerder geproduceerd door FOX. Maar na drie seizoenen hield de Amerikaanse televisiezender ermee op. Gelukkig was daar Netflix om de serie over te nemen. De streamingdienst produceerde het vierde seizoen en zal ook voor seizoen 5 zorgen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder