Deze acteur zit volgens Sophie Turner achter de koffiebeker in Game of Thrones

"Ik weet het honderd procent zeker"

Sophie Turner als Sansa Stark
Game of Thrones

De Starbucksbeker die door fans werd gespot in het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones is daar volgens Sophie Turner, die in de serie Sansa Stark speelt, neergezet door Kit Harrington, oftewel Jon Snow. Dat heeft de actrice gezegd in de Amerikaanse talkshow van Conan O'Brien.

Koffiebeker in Game of Thrones

De Starbucksbeker ging vorige maand het hele internet over nadat fans de plastic koffiebeker hadden gespot in een scène met Daenerys Targaryen. HBO reageerde kort na de ophef op de fout, en bood hun excuses aan voor de misser, die volgens Sophie Turner te verwijten is aan Kit Harrington. En daar heeft ze zo haar argumenten voor. Zo zou Emilia Clarke – die de rol van Daenerys Targaryen speelt, en in eerste instantie de schuld kreeg omdat zij in de desbetreffende scène te zien is – het niet geweest kunnen zijn volgens Turner.

Het was Kit Harrington
Clarke is volgens Turner onmogelijk de schuldige, omdat zij in de serie een korset draagt. Zelf draagt Turner voor haar rol ook een korset, en naar eigen zeggen is koffie drinken met zo'n ding aan simpelweg niet mogelijk. "Dan zou ik moeten overgeven, of plassen." Kit Harrington daarentegen, die op dat moment ook op de set was, droeg – vanzelfsprekend – geen korset, en moet volgens de actrice dus de boosdoener zijn geweest. "Ja, het was Kit. Kit is lui. Ik weet honderd procent zeker dat Kit het was."

Bekijk hieronder het fragment van The Tonight Show with Conan O'Brien met Sophie Turner over de koffiebeker terug.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder