Nina Dobrev kon deze The Vampire Diaries-collega niet uitstaan

En ze leken nog wel zo'n goede chemie te hebben

nina-dobrev-vampire-diaries-paul-wesley
Jason MerrittGetty Images

Het is inmiddels twee jaar geleden dat er een eind kwam aan de romance tussen Stefan (Paul Wesley) en Elena (Nina Dobrev) in The Vampire Diaries. Hoewel de chemie tussen de twee op tv onmiskenbaar was, bleek dat achter de schermen absoluut niet het geval te zijn. Dat laat Dobrev weten in een nieuw interview.

Geen chemie

"Paul en ik konden in het begin absoluut niet met elkaar opschieten", vertelde Dobrev in de podcast Directionally Challenged waar ze te gast was. "Ik respecteer Paul Wesley, maar ik mocht hem absoluut niet.” De podcast wordt gehost door Dobrev's Vampire Diaries-collega’s, Candice King en Kayla Ewell. "Ik herinner me nog dat iedereen mij vroeg of Paul en ik in het echte leven ook een relatie hadden. Iedereen dacht namelijk dat er zo’n goede chemie was", vertelt ze. "Ik realiseer me nu dat er een dunne lijn ligt tussen liefde en haat. We konden elkaar de eerste, ik denk vijf maanden van de opnames, totaal niet uitstaan."

Close

Ondanks hun moeizame start, hebben Dobrev en Wesley elkaar inmiddels gevonden en zijn ze goede vrienden. "Uiteindelijk trokken we meer naar elkaar toe. Ik denk dat ik hem nu het meest van iedereen zie. We zijn erg close."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder