Wil je even zien: Love Islands Rowéna met blonde coupe

Je herkent haar bijna niet meer terug

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Love Island is al een paar afleveringen een nieuwe kandidaat rijker. Rowéna is mijn favoriete Islander by far. Loco Ro zoent met wie ze wil, houdt kussengevechten met Denzel en is de definitie van 'geen blad voor de mond nemen'. Heerlijk.

De vrijgezel valt in de smaak bij de mannen die "wel op brunettes vallen." (Helaas is ze wel steeds tweede keus. Kijk maar naar Stenn, die toch voor Chey gaat. Of naar Martin, die met Rowéna zou koppelen als Sebastiana er niet was. En naar nieuwkomer Miles, die ook het liefst voor Seba gaat.)

Bruin en blond haar

Toch is Rowéna niet altijd een brunette geweest. De handige Instagramaccount @loveislandroddels heeft oude foto's van de deelnemer gevonden, waarop Ro een blonde coupe heeft. Eerlijk, ik moest even drie keer kijken voor ik doorhad dat dit Rowéna was:

Kijkers hebben - zoals we gewend zijn - weer een hoop te zeggen over de look. De een vindt blond mooier, de ander denkt dat Rowéna beter bij bruin kan blijven. Ik vind het haar allebei staan. Tel daarbij op dat ze hilarisch is en een heerlijke persoonlijkheid heeft en het is al helemaal onbegrijpelijk dat ze maar geen 'ware liefde' lijkt te vinden in de Love Island-villa!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder