Kaj van der Ree is de nieuwe voice-over van Love Island

Het publiek heeft gesproken

love-island-nieuwe-voice-over-kaj-van-der-ree
Love Island

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Sinds de allereerste aflevering van de Nederlandse Love Island is de voice-over een veelbesproken element uit de realityserie. Kijkers vinden de stem irritant en de grappen flauw.

Ik vind de 'platte' voice-over totaal niet matchen met het serieuze karakter van de datingshow, waarin 'jeetje!' wordt geroepen als iemand op de wang wordt gekust en men op zoek is naar 'ware liefde'.

Nieuwe voice-over

De eerste afleveringen van Love Island zijn ingesproken door stemacteur Rinie van Elzen. Wat blijkt nu? RTL kiest er alsnog voor om van voice-over te wijzigen. De stem die we vanaf afgelopen week commentaar horen geven, hoort bij bekende YouTuber Kaj van der Ree.Kijkers zijn duidelijk verdeeld. De ene helft blijft trouw aan de oude voice-over. De andere helft is blij dat RTL iets heeft gedaan met de feedback en vindt de nieuwe stem veel fijner. Persoonlijk vind ik het een verademing dat de voice-over niet langer klinkt alsof hij Bert (van Ernie) probeert te imiteren. Wat jij?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder