Stranger Things komt met een spel à la Pokémon GO

Kruip in de huid van Eleven

stranger-things
Stranger Things

Droom je ervan om vrienden te worden met Stranger Things' Mike, Dustin, Lucas en Will, rond te rennen in de Upside Down en je innerlijke Eleven te ontdekken? Het wordt binnenkort allemaal werkelijkheid. De populaire Netflix-serie komt met een eigen game à la Pokémon GO.

Stranger Things

Op Twitter maakt het officiële sci-fi Netflix account 'NX' bekend dat de streamingdienst bezig is met het spel 'Stranger Things 3'. "De game heeft twaalf speelbare personages met unieke mechanica en bewegingen," vertelt Netflix. Volgens veel geruchten loop je door de wereld van de tieners en vecht je samen tegen onder andere Demogorgons. De game zit, net als de serie zelf, in een jaren tachtig jasje.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Spel
Het spel wordt in samenwerking met Next Games gemaakt. "Wij zijn enorm fan van Stranger Things en heel blij om met Netflix samen te werken om de serie tot leven te brengen in een mobiele game," vertelt CEO Teemu Huuhtanen in een statement. "Ons doel is om het gevoel en de intensiteit van Stranger Things over te brengen. Thema's als vriendschap en het bovennatuurlijke komen natuurlijk ook voorbij."

Serie
Wanneer het spel wordt uitgebracht is nog niet duidelijk. Gelukkig hoef je niet lang te wachten op je dosis Stranger Things, want het derde seizoen van de serie verschijnt op 4 juli op Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder