Zien: Harry Potter-cast is herenigd voor een mini-reünie

De acteurs vertellen over een mogelijke nieuwe film

harry-potter-reunie
Harry Potter

Maak je klaar voor wat nostalgie! In 2011 ging de laatste Harry Potter-film in première en nu, acht jaar later, is een groot deel van de cast weer herenigd.

Harry Potter reünie

In het pretpark Universal Orlando is deze week de nieuwe achtbaan 'Hagrid's Magical Creatures Motorbike Adventure' geopend. Speciaal voor deze gelegenheid kwamen onder anderen Rupert Grint (Ron Wemel), Tom Felton (Draco Malfidus), James en Oliver Phelps (Fred en George Wemel) en Evanna Lynch (Loena Leeflang) naar het park. Dat levert behoorlijk wat leuke reünie-foto's op:

harry-potter-reunie
Gerardo MoraGetty Images
Hagrid's Magical Creatures Motorbike Adventure Preview
Gerardo MoraGetty Images

Ook op social media delen de acteurs selfies en andere beelden van de hereniging:

Films
Nu veel films en series een reboot, remake of vervolg krijgen, hopen Potterheads al jaren op een nieuwe versie van Harry Potter. Het Amerikaanse Entertainment Weekly vroeg de acteurs of ze een sequel zien zitten. "Absoluut. Ik zou het zelfs gratis doen," antwoordt Tom. Ook Rupert is enthousiast: "Ik zou meedoen. Het zou een fijne manier zijn om het af te sluiten."

Mocht er ooit een verfilming komen van Harry Potter en het Vervloekte Kind, willen de acteurs graag de vaders van hun kinderen spelen. "Het zou geweldig zijn," vertelt Rupert. Ondanks dat dit als een ware bioscoophit klinkt, zijn er nog geen plannen voor een nieuwe film.

Advertentie - Lees hieronder verder