Er komt misschien een nieuwe Zoop-film mét de oude cast

Jeugdsentiment ten top

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Er is hoop voor de (na al die jaren nog steeds) trouwe Zoop-fans onder ons. Er komt misschien een nieuwe film aan. Dat heeft acteur en regisseur Jon Kartaus gezegd op Instagram én in het programma 6 Inside.

Nieuwe Zoop-film?

Het begon allemaal met een foto uit de oude doos, die Jon deze week op Instagram plaatste (te zien bovenaan dit artikel). "Hier een hele oude #tbt naar een van de leukste periodes in m'n leven", schreef hij bij de foto. En dat heeft hem vermoedelijk op ideeën gebracht, want daaronder stelt hij zijn volgers de vraag: "Wie is er vóór een vierde film?" In de reacties laten fans massaal weten enthousiast te zijn. Dat ving ook het dagelijkse talkshowprogramma 6 Inside op, die vervolgens contact zochten met de regisseur om te checken hoe realistisch een vervolg is. De reactie van Jon? Vrij realistisch, als het aan hem ligt.

Oude cast
Op Instagram krijgt de regisseur vooral veel vragen over de cast. Fans laten weten dat ze dan wél de oude cast willen terugzien. Aan 6 Inside liet Jon, die zelf Moes in de serie speelde, al weten dat Nicolette van Dam (Bionda), Patrick Martens (Mike), Vivienne van den Assem (Elise) en Juliette van Ardenne (Sira) positief tegenover het idee zouden staan, maar nu reageert de regisseur ook nog op de vragen onder zijn Instagramfoto. "Als-ie er komt is-ie Wat mij betreft zéker met de oude cast", schrijft hij als antwoord op alle reacties. "Wat mega leuk om te lezen dat het nog/weer zo leeft. Liefde voor jullie en leve de Zoop-Tribe."

Jon Karthaus over Zoop-film
Jon KarthausInstagram

Zoop op de Nederlandse tv
Zoop was van 2004 tot en met 2016 als televisieserie te zien op de Nederlandse televisie. In de serie worden acht jongeren in Ouwehands Dierenpark opgeleid tot dierenverzorger. De populariteit van de serie leidde vervolgens tot drie films: Zoop in Afrika (2005), Zoop in India (2006) en Zoop in Zuid-Amerika (2007). En wellicht volgt dus binnenkort een vierde film dat rijtje op.

Herken jij het intro van de serie nog?

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder