De Grey's Anatomy spin-off is binnenkort in Nederland te zien

Van het ziekenhuis naar de brandweerkazerne

greys-anatomy-spinoff
Byron CohenGetty Images

Kun je geen genoeg krijgen van Meredith Grey, Alex Karev en Seattle? Geen zorgen. De makers van Grey's Anatomy zijn druk aan het filmen voor de superspannende spin-off 'Station 19' die heel binnenkort ook in Nederland te zien is.

Station 19

Geen ziekenhuis, maar een kazerne deze keer. Ben Warren (Jason George), de man van chirurg Miranda Bailey (Chandra Wilson), is toe aan een carrièreswitch en wordt brandweerman. De nieuwe serie gaat over de reddingsacties en het privéleven van Ben en collega Andy Herrera (Jaina Lee Ortiz). Ook een aantal bekende doktoren uit het Grey Sloan Memorial Hospital zijn af en toe te zien.

Televisie
Station 19 start op 18 juni om 21:30 bij Net5. In Amerika gaan ze íets sneller en hebben ze inmiddels al twee seizoenen achter de rug. Benieuwd naar de trailer? Bekijk de video hieronder:

Spin-off
Dit is niet de eerste Grey's Anatomy spin-off. In 2007 ging Private Practice al in première. Hierin speelde dokter Addison Montgomery de hoofdrol. Het verhaal over de privé kliniek in Los Angeles werd zes seizoenen uitgezonden.

Advertentie - Lees hieronder verder