Anna Nooshin speelt in een film met Chris Hemsworth

Je kunt 'm vanaf morgen in de bioscoop zien

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Als je het over een duizendpoot hebt, Anna Nooshin doet het allemaal: vloggen, Instagrammen, succesvolle YouTube-video's maken, presenteren een eigen kledinglijn uitbrengen, en nu ook nog Hollywood veroveren. De BN'er heeft een filmrol te pakken in de nieuwe film Men in Black: International.

Men in Black: International

Voor het geval dit je niets zegt: de film is een spin-off van de bekende Men in Black-filmreeks met Will Smith. De nieuwe 'man in het zwart' is niemand minder dan Chris Hemsworth. De actie-komedie is vanaf morgen te zien in de Nederlandse bioscopen.

Kleine rol
Chris Hemsworth is niet de enige bekende kop die we gaan zien. Anna Nooshin heeft ook een rol, hoewel die naar eigen zeggen minuscuul is. "Het is mijn eerste cameo ooit, ik denk de kleinste cameo op de wereld,” vertelt Anna aan Shownieuws."Ik zit een piepklein stukje in de film in een scène, zo’n heel klein ministukje."

Of dit het begin is van een acteercarrière voor de 32-jarige? "Nee, ik kan helemaal niet acteren, maar het lijkt me heerlijk, heel mooi werk,” aldus Anna. Naast haar mini-rol mocht ze Chris Hemsworth ook interviewen - én een selfie met hem scoren:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder