Love Islands Chey verlaat de villa met ruzie

Geheimen komen uit

love-island-alle-kandidaten
Love Island

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Ik kan mijn vinger er niet precies opleggen, maar er is iets aan Love Islands Chey dat me doet twijfelen aan haar oprechtheid. Ik weet dat ik niet de enige ben. In de laatste aflevering zie je hoe Chey en Stenn als 'minst oprechte koppel' zijn ingedeeld. En hoe Chey de minste stemmen van de kijkers ontvangt. En hoe Stenn het uitmaakt met Chey omdat hij twijfelt aan haar intenties. En.. ik kan zo nog wel even doorgaan.

Matthy (de favoriete jongen van de kijkers) moet in de aflevering kiezen wie er naar huis gaat: Chey of zijn wederhelft Melany. Je kunt wel raden voor wie hij kiest. Chey krijgt dertig minuten om de villa te verlaten. In dertig minuten kun je veel doen, naast inpakken dan.

Het geheim van Lotte en Chey

Chey besluit tijdens het pakken van haar koffer een mini-bom te droppen op haar mede-Islanders. "Vertel jij het als ik weg ben, Lotte?" begint ze, terwijl ze zich richt tot Aleksandra, om vervolgens toch maar niet los te laten waar ze het over heeft.

Twee paniekaanvallen later (van Aleks en van Lotte) onthult ze dan toch het geheim: Denzel zou tegen Lotte hebben gezegd dat hij Chey ging kiezen tijdens de herkoppeling. In plaats van Aleks, die hij nu al een tijdje 'beter aan het leren kennen is'.

Een hoop woede
Het gevolg is één groot spinnenweb van woede. Aleks is boos op Denzel. Lotte is boos op Denzel en bang dat Jarne haar niet meer wil. Jarne is boos op Lotte. Denzel ontkent alles en is boos op Chey. De rest van de villa is ook boos op Chey. En Chey gaat naar huis.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder