Love Islands Chey is te zien in de serie Mocro Maffia

Had jij haar al gespot?

mocro maffia serie still
Mocro Maffia

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

De afgelopen week draaide Love Island om één kandidaat: Chey. Eerst ging het mis tussen haar en Stenn, daarna moest ze de villa verlaten en op het allerlaatste moment dropte ze een metaforische bom door een geheim te onthullen. Één ding is zeker: Cheys verschijning in Love Island is memorabel.

Toch is dit niet het eerste programma waar je Chey in had kunnen zien. Het model deed eerder al mee aan Holland's Next Top Model. Maar dat is niet het enige: ze blijkt ook een rol te hebben in de Nederlandse hitserie Mocro Maffia.

Chey in Mocro Maffia

Het is niet gek als je Chey niet hebt onthouden uit Mocro Maffia; haar rol was maar klein. In aflevering 4 van de misdaadserie doet ze wat ze het beste doet: modellenwerk. Ze poseert samen met hoofdrolspeler Mo (die niet voor niets Mo de Show wordt genoemd).

mocro-maffia-chey-mo
Mocro Maffia

Kijktip
Voor het geval je Mocro Maffia nog niet gezien hebt; als je het mij vraagt is de Nederlandse serie het kijken zeker waard. Ik zou het de op-een-na spannendste Nederlandse misdaadserie van dit moment noemen (met de Netflix-serie Undercover op nummer één).

Amsterdamse cocaïnehandel
Mocro Maffia gaat over de onderwereld van Amsterdam. Nederlandse jongeren met Marokkaanse roots voeren oorlog in de Nederlandse hoofdstad. Het gaat niet alleen om de macht binnen de cocaïnehandel, maar ook om wraak, liefde, familie en vriendschap.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Mocro Maffia