Er komt een nieuwe Paranormal Activity-film

De demonen maken een comeback

paranormal-activity
Paranormal Activity

Maak je klaar voor geesten, onverklaarbare geluiden en heel veel spannende beelden, want filmmaatschappij Paramount Pictures heeft een nieuwe Paranormal Activity aangekondigd.

Paranormal Activity

Het zesde en laatste deel verscheen in 2015, de hoogste tijd voor een nieuwe film dus. Het belooft weer als vanouds te worden, aangezien Paramount Pictures opnieuw samenwerkt met Jason Blum. Horrorproducent Jason heeft ook de andere delen, The Purge, Insidious en Happy Death Day op zijn naam staan.

Verhaal
Voor wie nog nooit een film heeft gezien: in Paranormal Activity zitten de huizen van de hoofdpersonen vol met demonen en geesten. De films zijn zo gemaakt dat het lijkt alsof de personages zelf de beelden schieten en de scènes niet bewerkt worden.

Nieuwe film
Hoe het nieuwe deel gaat heten en wanneer de film in de bioscoop verschijnt, is nog niet bekend. In de tussentijd genieten wij nog een keer van de laatste film, met de lampen aan en een kussen voor ons hoofd weliswaar.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder