Love Islands Chey onthult waarom Denzel niet te vertrouwen is

Ze vertelt eindelijk wat er in L.A. gebeurd is

love-check-up-chey-love-island-denzel
Love Check-up

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Weet je nog dat Chey deze week in Love Island de villa op stelten zette door een geheim bekend te maken? Nou, she's on a roll. Nu het model niet langer meedoet aan het programma wil ze eindelijk meer loslaten over de hele Denzel-is-niet-te-vertrouwen situatie. Dat werd tijd.

Chey vertrouwt Denzel niet

Één van de eerste afleveringen Love Island kwam Denzel voor het eerst de villa binnen. Chey reageerde geschrokken: "Ik ken hem!" om vervolgens haar mede-Islanders te waarschuwen voor het model, omdat hij "niet te vertrouwen is." Chey wilde er destijds niet over uitweiden. Nu vertelt ze in de nieuwe aflevering Love Check-up wat er gebeurd is.

Datende Denzel
Chey legt uit dat ze een keer bij een photoshoot in Los Angeles was en dat de make-upartist toen zei "Oh, je bent Nederlands. Ken je Denzel dan ook?" Chey vertelde destijds dat ze Denzel inderdaad kende, omdat hij bezig was met een vriendin van haar. De make-upartist reageerde verbaasd; haar vriendin was óók met hem aan het daten. En het ging niet om dezelfde persoon.

Denzel en Aleks
Volgens Chey datete Denzel dus met twee vrouwen tegelijkertijd. Of Chey gelooft dat Denzel ondertussen veranderd is? Nee. "Hij heeft gezegd dat hij mij leuk vond. En ondertussen ook tegen Aleksandra gezegd dat hij bij haar bleef," aldus Chey.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder