Eindelijk: de extra lange trailer van Netflix' Stranger Things is hier

Welkom terug, Mind Flayer

Stranger-Things
Stranger Things

Het nieuwe seizoen Stranger Things is bijna hier. Eerder plaatste Netflix al een korte teaser en een eerste trailer, maar nu post de streamingdienst eindelijk ook de extra lange laatste beelden. Aan de nieuwe trailer te zien, wordt het een heftige tijd in Hawkins.

Stranger Things

"Je laat ons binnen. Nu moet je ons laten blijven," zegt een stem aan het begin van de trailer. Ondanks dat Eleven met haar krachten de poort naar de Upside Down heeft gesloten, is de Mind Flayer nog lang niet verdwenen. Het derde seizoen staat dan ook vast en zeker in het teken van de strijd tegen deze vijand. Benieuwd naar de beelden? Bekijk de trailer hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cast
Eleven, Mike, Will, Dustin, Lucas, Max en Joe zijn allemaal terug te zien in de nieuwe afleveringen. In een eerdere teaser van de serie had Max' oudere broer Billy een grote rol, dus hoogstwaarschijnlijk zien we hem ook meer terug in seizoen drie. De afleveringen van het nieuwe seizoen zijn vanaf 4 juli te zien op Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder