In deze nieuwe Lion King-trailer hoor je Beyoncé voor het eerst zingen

We horen slechts een preview, maar dat is genoeg om kippenvel van te krijgen

Beyoncé zingt in Lion King-trailer
Kevin MazurGetty Images

We moeten nog een maand wachten, maar door de ene trailer na de andere teaser weten we inmiddels al behoorlijk goed wat we kunnen verwachten van de Lion King-remake. Zo is het inmiddels al lang en breed bekend dat Beyoncé de stem van Nala inspreekt, al hoorden we haar nog niet zingen. Tot nu.

Beyoncé zingt in Lion King-trailer

In een nieuwe trailer zingt de zangeres voor het eerst de klassieker Can You Feel The Love Tonight. Dat doet ze samen met Donald Glover, die in de film Simba speelt. De trailer laat nog niet het hele nummer horen, maar de preview ervan is al genoeg om kippenvel te krijgen. Je bekijkt en beluistert 'm hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Lion King in de bios
De Lion King-remake is vanaf 17 juli te zien in de Nederlandse bioscopen. De film is een live-action versie van de animatiefilm uit 1994. Jon Favreau neemt de regie op zich. Hij regisseerde in 2016 al de remake van The Jungle Book. Eerder maakte hij de drie Iron Man-films. Maar ook de cast is niet mis. Naast Donald Glover (Solo: A Star Wars Story, Spider-Man: Homecoming, The Martian) als Simba en Beyoncé als Nala, horen we ook Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave, Love Actually, American Gangster) als Scar en Seth Rogen (The Green Hornet, Bad Neighbours, The Interview) als Pumba in de film.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder