Nienke Plas heeft een rol te pakken in deze nieuwe Nederlandse film

Ook Nicolette van Dam en Yolanthe Sneijder-Cabau spelen in de film

In haar vlog verklapte Nienke Plas deze week al dat ze opnieuw een rol heeft in een film. Helaas mocht ze er "verder nog niks over zeggen", maar inmiddels weten we dat de vlogger een rolletje te pakken heeft in de Nederlandse film F*ck de Liefde.

Nienke Plas in Nederlandse film

Naast Nienke spelen ook Nicolette van Dam en Timor Steffens – die momenteel alle drie op Curaçao zijn – in de film. Op Instagram Stories delen alle drie de BN'ers al behind the scenes-beelden op het zonnige eiland. Eerder werd al bekend dat ook Yolanthe Sneijder-Cabau en Victoria Koblenko een rol te pakken hebben.

Carrière Nienke Plas
De film gaat over drie koppels die alle drie op hun eigen manier omgaan met liefde, seks en een relatie. Welke rol Nienke (of alle andere BN'ers) speelt, is nog niet bekend. Het is overigens niet de eerste keer dat de vlogger in een film te zien is; vorig jaar wist ze ook al een rol te bemachtigen in Elvy's Wereld So Ibiza. Ook deed Nienke vorig jaar mee aan Expeditie Robinson. Vorige maand werd ze ten huwelijk gevraagd door haar vriend. Beelden van het aanzoek deelde ze kort daarna op haar YouTube-kanaal.

Advertentie - Lees hieronder verder