Recap: dit heb je gemist tijdens de finale van Keeping Up with the Kardashians

Het Tristan-Jordyn schandaal werd uitgebreid besproken

Kardashian-recap
Dimitrios KambourisGetty Images

Gisteren was het dan eindelijk zover: dé finale van Keeping Up with the Kardashians. Waar een aflevering normaal over alle zusjes en de rest van de familie gaat, stond deze keer het Tristan-Khloé-Jordyn schandaal centraal. Wij praten je bij.

Keeping Up with the Kardashians

Een van de belangrijkste momenten uit de aflevering is toch wel het telefoongesprek tussen Kim Kardashian, Khloé Kardashian en Kylie Jenner. Terwijl Kim midden in een interview zit, krijgt ze het nieuws over Jordyn Woods en Tristan Thompson van haar zussen te horen. Ook komt Kylie tot nieuwe conclusies: "Dit is de eerste keer dat ik hoor dat Jordyn op zijn schoot heeft gezeten." Echter tijdens Jordyns interview met The Red Table Talk een tijd geleden, ontkent ze dit: "Ik zat wel op de leuning van de stoel waar hij in zat. En mijn benen hingen wel over zijn onderbenen, omdat anders mijn benen zo aan het bungelen waren."

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Excuses
Volgens Khloé heeft de 21-jarige nooit haar excuses aangeboden. "Geen een keer heeft Jordyn 'sorry' gezegd," vertelt ze aan Kylie. Wel hebben de twee nog contact gehad na dé avond; Jordyn heeft Khloé opgebeld om zichzelf te verdedigen.

Bang
Ook de reactie van Kylie komt aan bod. In een gesprek met Khloé vertelt ze hoe ze haar voormalig beste vriendin opbelde: "Ze zei niet echt veel, ze was alleen maar aan het huilen. Ik zei tegen haar: 'Ik ben echt bang voor je nu. Dat je gewoon 's ochtends wakker kunt worden met een lach op je gezicht.'"

Bekijk het fragment hieronder (vanaf 2:16)

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Finale
En dit was nog maar het begin! Volgende week zondag wordt de tweede helft van de finale uitgezonden. Die waarschijnlijk weer vol zit met drama, tranen en telefoongesprekken. De afleveringen zijn te zien via het online realityplatform Hayu.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder