De trailer van het laatste seizoen Orange Is the New Black is hier

Trapped, trapped, trapped 'till the cage is full

Orange-is-the-New-Black
Orange is the New Black

Haal maar vast een paar pakjes zakdoekjes (we verwachten tranen van het lachen én het huilen), want het is bijna tijd voor het nieuwe én laatste seizoen Orange Is the New Black. Eerder postte de Netflix al een korte teaser van seizoen 7, maar nu is ook eindelijk de officiële trailer uit.

Orange Is the New Black seizoen 7

Vanaf 26 juli staan de laatste afleveringen van de serie online. Aan de nieuwe beelden te zien, speelt het seizoen zich niet alleen af ín Litchfield Penitentiary. We komen er ook achter hoe Piper Chapman (Taylor Schilling) het er in de buitenwereld vanaf brengt.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Inmates
Ondanks dat Piper op vrije voeten is, zit haar vriendin Alex Vause (Laura Prepon) nog achter de tralies. Ook Taystee Jefferson (Danielle Brooks), die onterecht veroordeeld is voor de dood van Piscatella (Brad William Henke), staat voorlopig nog niet buiten.

Afloop
Hoe de serie gaat aflopen en wat er met onze favoriete criminelen gebeurt, is nog even afwachten. Wel hebben ze eerder in een interview vertelt dat het voor een aantal personages niet goed gaat aflopen.

Prijzen
De serie is gebaseerd op het boek van Piper Kerman, een welgestelde dertiger die vanwege een klein vergrijp vijftien maanden de gevangenis in moest. Orange is the New Black won de afgelopen jaren tientallen prijzen, waaronder Primetime Emmy’s en meerdere Screen Actors Guild Awards.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder