De Temptation Island VIPS-koppels vertellen over hun deelname

'Ik heb spijt'

temptation-island-vips-koppels
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Het is eindelijk zover: het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS is begonnen. De eerste aflevering staat nu op Videoland. Aan de beelden te zien, wordt de drama die we in het vorige seizoen Temptation Island misten, dubbel en dwars ingehaald. Ik spreek de koppels over hun ervaring: waarom doen ze mee en was het wat ze ervan verwacht hadden of juist totaal niet?

Thomas & Yasmin

“Yasmin en ik waren op het moment dat we meededen twee en een half jaar samen. In die tijd zijn er wat dingen gebeurd. We stonden niet supersterk en wilden daarom de test aangaan,” vertelt Thomas. In de eerste aflevering van het programma wordt duidelijk waar hij op doelt. “Het ging even niet zo goed in onze relatie,” aldus Yasmin. “Ik ben in die tijd op vakantie vreemdgegaan. Daar ben ik niet trots op.”

Thomas neemt geen blad voor de mond (vind ik fijn) en onthult nog een reden waarom hij meedoet. “Iedereen lult er altijd omheen, maar ik krijg nu natuurlijk ook een hoop exposure voor mijn YouTube-kanaal. Als je het een beetje goed doet, kun je daar veel aan hebben.” (De vrouwen houden ondertussen vol dat ze het “voor het avontuur” doen.)

Damian & Shirley

Bij Damian en Shirley begon het als een grapje, vertelt de Oh Oh Daar Gaan We Weer-ster. “Later werd het serieus. Onze relatie ging wat slechter. En daarnaast is het heel lekker voor mijn dj-carrière. Zoals Thomas ook zegt: het is een mooie kans op professioneel gebied.”

“Eerst vond ik het niet zo erg dat we meededen,” aldus Shirley. “Maar toen ik in het vliegtuig zat, had ik gelijk spijt. Ik vond het zó eng.” Nu, terugkijkend op het avontuur, had ze het liever anders gedaan. “Ik heb wel spijt van sommige dingen. Ik had best wel vaak genoeg drankjes op, dat had ik misschien wat minder moeten doen.”

Quentin & Channah
Quentin had wat te bewijzen aan Channah, zo vertelt hij: “Wij hebben meegedaan omdat er dingetjes in onze relatie waren. Ik heb veel foutjes gemaakt. Dat heeft haar vertrouwen geschaad. Voor mij was dit de kans om te laten zien dat ik gewoon trouw kan zijn.”

Fabrizio & Pommeline
Fabrizio verklaart zijn deelname aan Temptation Island met behulp van een cirkelredenering. “We wilden de cirkel rond maken. We waren eerst verleider en verleidster en wilden het eindelijk eens aan de andere kant proberen.” Het echte 'waarom' laat hij in het midden. Pommeline kan ook geen licht schijnen op de situatie, want zij is niet aanwezig. De reden: ze moet werken. Ahum.

Heel veel emoties

Één ding is zeker: dit seizoen Temptation Island wordt heftig. “Het is een emotionele rollercoaster,” aldus Damian. Thomas beaamt dat. “Ik heb zo veel emoties gevoeld. Ik heb me nog nooit zo verdrietig, zo boos, zo raar en zo gek gevoeld als daar.” Of de koppels spijt hebben van hun deelname? Nee. “Maar ik zou het niet nog een keer doen,” aldus Quentin.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder