Hurra! La Casa de Papel krijgt een vierde seizoen

Nog lang geen 'Bella Ciao'

la-casa-de-papel
La Casa de Papel

Binnenkort verschijnt seizoen drie van La Casa de Papel op Netflix. Voor iedereen die dacht dat dit het was, think again! Het volgende seizoen is inmiddels ook bevestigd.

Nieuwe afleveringen La Casa de Papel

Vanaf 19 juli zijn de nieuwe afleveringen van de serie te zien op de streamingdienst. Producent Álex Pina maakt tijdens een event in Madrid bekend dat we na seizoen drie nog geen bella ciao hoeven te zeggen tegen onze favoriete overvallers; het vierde seizoen komt er ook aan.

Opnames
De opnames zijn verlengd tot eind augustus, zodat ze meteen de afleveringen van seizoen vier kunnen draaien. Omdat de makers het einde van het derde seizoen nog niet willen verklappen, is het verhaal en de cast van seizoen vier nog niet bekendgemaakt.

Verhaal
Waar de afleveringen van volgende maand over gaan is inmiddels wél bekend. In een trailer zien we hoe het met de overvallers gaat na de grote bankroof. Niet iedereen leeft nog lang en gelukkig. Rio wordt al snel opgepakt. De rest van de groep besluit met een plan te komen om Rio vrij te krijgen, waarbij ze een hoop herrie schoppen. Met de vertrouwde rode overalls en Dali-maskers slaan de criminelen (inclusief vijf nieuwe bendelenden) hun slag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder