Temptation Island VIPS in tweets: nu al drama

Twitter ziet dit seizoen wel zitten

temptation-island-vips-aflevering-1
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Één van de beste dingen aan Temptation Island zijn alle reacties op Twitter. De eerste nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS verscheen gisteren op Videoland. Kijkend Nederland trapte het tweede seizoen af met een lading hilarische tweets, die ik graag met je deel.

De eerste aflevering doet meestal voor spek en bonen mee. De koppels stellen zich aan ons voor, maar we kennen ze natuurlijk al lang. Toch?

Hier zijn ze dan, de koppels die dit jaar de ultieme relatietest aangaan: Thomas heeft er duidelijk zin in. Zijn vriendin Yasmin heeft eerst nog wat op te biechten aan de kijkers: toen het niet zo lekker ging tussen haar en Thomas ging zij vreemd op vakantie. Verfrissend dat het een keer een vrouw is die haar trouw mag bewijzen.

Pommeline en Fabrizio willen 'de cirkel rondmaken'. Whatever that means. Ze beginnen de relatietest als verloofd stel en willen trouwen na het programma. Ik krijg volledige Timtation-flashbacks en aan de recente geruchten over hun break-up te zien is dat helemaal terecht.

Damian en Shirley beginnen al goed. Damian uit zijn ongenoegen over dat Shir niet enthousiast genoeg is wanneer zij hem langs ziet varen op de boot. Dit voorspelt niet veel goeds, maar aan de andere kant: ze zouden best wel eens de Rosanna en Niels van dit jaar kunnen zijn; een koppel dat tegen de verwachtingen in sterker uit de realityshow komt. Moet Damian wel een nieuwe verstopplek voor zijn telefoon vinden..

Channah schreeuwt in tegenstelling tot Shirley wél heel enthousiast naar Quentin. Of misschien eerder naar de verleidsters om hem heen ('sletten!'). Quentin geniet wel van de aandacht.

Ben ik trouwens de enige die Channahs drankjes nauwlettend in de gaten houdt? Ja, ze heeft champagne in haar hand, maar we zien haar er niet uit drinken. Ben ik nu te veel into complottheorieën of wist ze gewoon al dat ze zwanger was?

En dan de verleidsters. Twitteraars hebben een hoop te zeggen. Ze blazen de boel wel een beetje op, als je het mij vraagt (ha-ha).

Ook de verleiders worden voorgesteld. Even een rondje 'wie-heeft-de-foutste-uitspraak-over-hoe-goed-hij-kan-verleiden'. Jonah wint, denk ik zo.

We hebben nog niet veel actie gezien, maar dit smaakt zeker naar meer. En:

Ten slotte een throw back naar het meest iconische moment van vorige Temptation Island VIPS:

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder