Love Islands Denzel vertelt wat hij voor Aleksandra voelt

En hij reageert op de liefdesbrief van Aleks

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Ik moet eerlijk toegeven: toen Denzel in de Love Island-villa kwam, had ik mijn oordeel over hem klaar. Ik geloofde Chey meteen: hij ziet eruit als een player en ís daarom ook een player. Mijn fout.

Inmiddels denk ik anders over hem. Sterker nog, I'm rooting for him. En voor zijn prille relatie met Aleksandra. Denzel moest vorige week het programma verlaten en belooft Aleks dat hij op haar wacht. Maar vóórdat hij vertrekt, stopt Aleks nog een brief in zijn koffer.

Denzels reactie

Denzel heeft de brief inmiddels ontvangen. Hij is te gast bij de laatste aflevering van Love Check-up en reageert op Aleksandra's liefdesverklaring. Hij vertelt wat hij van Aleks vindt. "Ze is poeslief. Ze is een engel. Ze snijdt zichzelf soms in de vingers met hoe behulpzaam ze is. Dat vind ik mooi. En ze is heel loyaal." Presentator Kaj van der Voort wil weten of er gevoelens in het spel zijn. "Verliefdheid is er nog niet, maar ik heb wel lichtelijke gevoelens voor haar," besluit Denzel. "Ik heb haar beloofd dat ik op haar zal wachten."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder