De belangrijkste momenten uit de Keeping Up With The Kardashians-finale

Hier zaten we op te wachten

kim-khloe-kourtney-kardashian-kendall-jenner
Kevin MazurGetty Images

We zaten al weken - nee, maanden! - te wachten op meer informatie rondom het Tristan Thompson-Jordyn Woods schandaal. Hoe dealt Khloé Kardashian ermee? Heeft Jordyn nog contact gehad met de Kardashians? En - misschien wel de grootste vraag - is de vriendschap tussen Jordyn en Kylie Jenner voor altijd voorbij of is er hoop?

Afgelopen zondag kwam de allerlaatste aflevering van dit seizoen Keeping Up With The Kardashians uit. De seizoensfinale zit vol antwoorden waarop we zo lang wachtten. Eindelijk.

Finale Keeping Up With The Kardashians

Mocht je de aflevering helemaal willen kijken, dat kan hier. Voor het geval je liever een recap ziet, die is er ook. Kijk maar:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Leugenaar
We zien eindelijk het 'liar'-fragment van Khloé. Waar we eerst dachten dat dit om Jordyn ging, blijkt nu dat Khloé op Tristan doelt. "Zeg niet dat je iets niet gedaan hebt dat je wél hebt gedaan. En dat terwijl jullie me allebei verteld hebben dat jullie gezoend hebben," schreeuwt Khloé tegen de telefoon, met een hoop scheldwoorden tussendoor.Scheiding
Ook Kylie Jenner komt aan het woord over Jordyn: "Ze is waarschijnlijk de dierbaarste persoon voor mij op deze planeet. Ik hoop dat er licht is aan het einde van de tunnel, maar ik zie het op dit moment niet."

Pesterij
In een ander fragment wordt Kylie emotioneel in een telefoongesprek met Kim Kardashian. Kim had eerder een video op social media gedeeld waarop ze playbackt op de hit Who Is She 2 U van Brandy. "Als je haar wil bellen om op haar te schreeuwen of met haar in het echt wil praten, doe dat dan. Maar het zingen en dat internet gedoe is niet oké," aldus Kylie. Ze zag Jordyn de dag ervoor en schrok van haar gezichtsuitdrukking. "De blik in haar ogen.. ze heeft het er duidelijk zo moeilijk mee," vertelt Kylie huilend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder