De eerste Love Island-comeback is een feit

De kijkers stemden iemand terug de villa in

love-island-alle-kandidaten
Love Island

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Ik deelde gisteren nog mijn wens dat Love Island-koppel Denzel en Aleksandra opnieuw een setje zouden worden. Mijn gebeden (en die van kijkend Nederland) zijn verhoord. Hoewel Denzel eerst eruit was gestemd, is hij nu terug in de villa, herenigd met Aleks. En dat zorgt voor behoorlijk veel 'ahhh'-momenten.


It's a love story
Een beter liefdesverhaal kan niet, toch? Hij - die eruit ziet als een player, maar eigenlijk een hart van goud heeft. En zij - die moeite heeft om te vertrouwen, maar haar verliefdheid niet kan tegenhouden. I'm rooting for them, dat is duidelijk.

Denzels comeback
Gisteravond verscheen de Love Island-aflevering op tv waarin Denzel en Aleks herenigd werden. Je kunt niet anders dan kijken met een brede lach op je gezicht. Want waar Aleks dagenlang twijfelde of ze niet naar huis moest omdat ze Denzel zo miste, besefte Denzel thuis hoeveel de Vlaamse voor hem betekent.

Verliefd
"Zij is echt het meisje waar ik een toekomst mee wil opbouwen," aldus 'Dens'. "Als ik niet had mogen terugkeren van de kijkers, dan had ik haar opgewacht op de luchthaven bij haar terugkomst. Ik ben echt verliefd op haar."

Finale
Ik dacht dat deze wedstrijd kat in het bakkie was voor Sebastiana en Martin, maar de kaarten zijn opnieuw geschud. Nu wordt die finale aanstaande zondag wel héél spannend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder