Dit zijn de eerste beelden van Penoza de film

Carmen is terug

penoza-de-film-carmen
Boris Suyderhoud

It's a wrap! De opnames van Penoza de film zijn officieel voorbij. Fans werden een tijd lang in spanning gehouden over het plot van de misdaadfilm, maar de eerste beelden (en het verhaal) zijn dan nu echt hier.

Eerste beelden Penoza de film

In de trailer is Carmen van Walraven terug. Na haar schijndood duikt ze onder in Canada en neemt ze een nieuwe identiteit aan. Totdat het weer mis gaat en ze ontmaskerd wordt. De drugsbaron moet terug naar Nederland, waar haar familie niet kan geloven dat ze nog leeft. Carmen moet dealen met haar verleden, dat nog een appeltje met haar te schillen heeft.

Spannend voor iedereen
De film mag dan een vervolg zijn op een serie van vijf seizoenen, het is tegelijkertijd een op zichzelf staand verhaal. "Voor de trouwe fans wordt het een feest van herkenning, op heel veel fronten," belooft regisseur en schrijver Diederik van Rooijen. "Maar ook mensen die de serie niet kennen, kunnen plezier aan de film beleven."

RTL Boulevard
heeft de eerste beelden in handen, je bekijkt ze hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder