Love Islands Martin en Sebastiana hebben een relatie

En ja, hij heeft haar verkering gevraagd

love-island-presentatie-duo
Love Island

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

De finaleweek van Love Island is van start gegaan. De meeste koppels zitten al een tijdje in het spel en dat betekent dat er een overdosis love in the air is. Één koppel is vanaf het begin al samen en daarom favoriet van velen (waaronder mijzelf). Ik heb het natuurlijk over Martin en Sebastiana.

Martin en Seba zijn officieel

Televisiekijkend Nederland zag hun relatie evolueren van 'ik vind je leuk' naar 'ik ben verliefd' naar 'ik ben smoorverliefd en kan niet meer zonder je'. Tijd om het officieel te maken, vond Martin. Hij heeft Seba in de aflevering van gisteren 'verkering' gevraagd. En Sebastiana antwoordde met een volmondige 'ja!'. Hoe kan het ook anders, wanneer iedere minuut voor Seba Martin O'clock is?

Het perfecte moment
Tijdens de allerlaatste recoupling van Love Island 2019 vertelt Martin zijn beweegredenen. "Ik kon niet meer naar haar kijken zonder te kunnen zeggen: dit is mijn meisje. Ik moest het officieel maken. Dit was het perfecte moment."

Finalisten
Seba vertelt haar reactie op Martins vraag. "Ik vond het zo schattig! Het was echt uit zijn comfortzone. Hij deed het om mij gelukkig te maken. Dus ik vond het heel, héél mooi." Ze zijn een powerkoppel, die twee. Of ze de eerste Nederlandse Love Island gaan winnen, zien we zondagavond.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder