Netflix krijgt er een spannende horrorserie bij

Van de makers van The Haunting of Hill House

netflix-horrorserie
Louisa van Zuilichem

Juli is een goede maand voor Netflix. Deze week verschijnt het derde seizoen Stranger Things en later deze maand staan de nieuwe afleveringen van La Casa de Papel en Orange is The New Black online. Maar daar blijft het niet bij. De streamingdienst komt met een gloednieuwe horrorserie.

Makers van The Haunting of Hill House

Mike Flanagan en Trevor Macy, de makers van The Haunting of Hill House, gaan aan de slag voor de serie Midnight Mass. In de zeven afleveringen staat een mysterieuze eilandgemeenschap centraal. Zodra er een jonge priester op het eiland arriveert, gebeuren onverklaarbare dingen. Wanneer Midnight Mass op Netflix verschijnt, is nog niet bekend.

Series
Dit is niet de enige angstaanjagende productie waar het duo mee bezig is. Eerder lieten ze al weten dat er een vervolg van The Haunting of Hill House gaat komen. Het tweede seizoen heet The Haunting of Bly Manor en gaat over een nanny die is ingehuurd om op twee kinderen te passen. Al snel komen er geesten en paranormale wezens om de hoek kijken. In het eerste seizoen speelde de Nederlandse Michiel Huisman de hoofdrol. Helaas is hij in de nieuwe afleveringen, die in 2020 verschijnen, niet meer te zien.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder