Halle Bailey speelt Ariël in live-action De Kleine Zeemeermin

En wordt gefeliciteerd door heel Hollywood

ariel-Halle-Bailey
Kevin WinterGetty Images

Halle Bailey duikt diep in de zee voor haar nieuwe filmrol. De 19-jarige actrice is gecast als Ariël in de remake van Disneys De Kleine Zeemeermin. Naast dat ze zelf erg blij is met deze stap in haar carrière, krijgt ze ook tientallen positieve reacties van andere celebrities.

Halle Bailey

Halle was eerder te zien in Last Holiday, Grown-ish en Beyoncés muziekvideo All Night. Daarnaast heeft ze ook samen met haar zus Chloe Bailey de muziekgroep Chloe X Halle opgericht. Een perfecte combinatie tussen zang en acteertalent dus. En dat is dan ook precies wat de beroemde zeemeermin nodig heeft. Op haar Chloe X Halle-Instagramaccount maakt Halle zelf het nieuws bekend. "Dromen komen uit," schrijft ze onder een foto van de Disneyprinses.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Celebrities
Bekend Hollywood reageert lovend onder de foto. Zo plaatst Gigi Hadid een hartje, reageert Willow Smith met: "Gefeliciteerd Boo." En is Chrissy Teigen vooral erg blij voor haar dochter Luna dat ze een zwarte Ariël hebben gekozen: 'Mijn kleine Toons gaat een stukje van haarzelf terugzien in haar favoriete Disneyprinses. Ik kan niet wachten."

De Kleine Zeemeermin
Naast Halle speelt Jacob Tremblay, bekend van The Predator, de rol van Botje en is Awkwafina, bekend van Crazy Rich Asians, gecast als Jutter. Wie Ursula gaat spelen, is nog niet bekend. Wel wordt Melissa McCarthy, bekend van Bridesmaids, vaak als optie genoemd. De live-action verschijnt in 2020 in de bioscoop.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder