Er komt binnenkort nóg een seizoen van Love Island

Er is alleen één catch

love-island-nieuw-seizoen
Love Island

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Sinds eind mei heb ik er een nieuwe Nederlandse reality-serieverslaving bij: Love Island. Het einde van seizoen 1 is in zicht (aanstaande zondag is de finale), maar gelukkig hoeven we niet zo lang te wachten op nieuwe afleveringen. RTL maakt bekend dat seizoen 2 er al in september aankomt. Hoera!

Seizoen 2 Love Island op Videoland

Er is één catch: dit seizoen verschijnt exclusief op Videoland. Dat betekent dat de afleveringen niet meer op televisie te zien zijn. Programmamaker Peter van der Vorst legt de reden hiervan uit. “De relatief jonge doelgroep van 'Love Island' zit niet elke dag stipt om 20.30 uur voor de tv, maar is vooral online te vinden. Dat is de reden dat we het huidige seizoen zowel bij Videoland als RTL 5 aanbieden,” vertelt hij, doelend op seizoen 1.

Hij gat verder: “Bij Videoland bereiken we onze fans op het moment dat zij dat willen en dat zien we terug in de goede cijfers van dit seizoen. Gezien dit succes is het een logische keuze om dit najaar een exclusieve Videoland-versie van 'Love Island' aan te bieden.”

Aanmelden
Zie je zo'n gratis vakantie, zendtijd op tv en - het belangrijkste van alles, uiteraard - het vinden van je 'ware liefde' wel zitten? Je kunt je nu al aanmelden voor het nieuwe seizoen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder