Quentin over zwangerschap Channah: 'We deden alsof onze neus bloedde'

In Temptation Gossip vertelt hij eindelijk hoe het zit

channah-quentin-temptation-island-vips
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Weet je nog dat Channah en Quentin meededen aan Temptation Island VIPS, maar dat Channah opeens zwanger bleek te zijn? De grote vraag die sindsdien in mijn hoofd spookt is; wisten ze tijdens het programma al dat ze in verwachting zijn van een kind? Quentin geeft eindelijk het antwoord.

Quentin in Temptation Gossip

Ferry Doedens gaat in de nieuwste Temptation Gossip op bezoek bij Quentin in de sportschool. Daar snijdt hij het onderwerp 'zwangerschap' aan. Wat blijkt? Het koppel wist al vóór hun tripje naar Thailand dat Channah zwanger is.

“We kwamen voordat we gingen erachter,” aldus Quentin. “Ik zei gelijk tegen Chan: ‘Als je het niet wil doen, dan doen we het niet.’ Maar ze zei: ‘F*ck it. We hebben ons opgegeven en we gaan dit gewoon doen. We doen gewoon alsof onze neus bloedt. We gaan die shit gewoon overleven.”

Relatie
Quentin doet meteen een boekje open over zijn relatie met Channah. De twee ontmoetten elkaar tijdens het uitgaan. “Toen was ze echt nog de lieve Channah,” vertelt hij. “Ze heeft een hele lieve kant en ze heeft echt een bitch-kant.” Ik vraag me af in hoeverre zijn babymomma blij is met deze uitspraak..

Sex
Ook het sexleven van het Temptation-koppel passeert de revue. “In het begin hadden we iedere dag seks. Dat was echt genieten. Nu is het minder geworden,” legt Quentin uit. “Zij weet van mij dat ik gewend ben om een vrijgezellenleven te leven. Ik ben gewend om elke week iemand anders te doen.” Quentin vertelt dat hij het moeilijk vindt om trouw te blijven. “Als je dan heel lang met één meisje bent, is dat voor mij lastig.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder