Temptation Island VIPS recap aflevering 2: De Confrontatie

“Dat is mevrouw Yasmin voor jou.”

temptation-island-vips-aflevering-2
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Temptation Island VIPS is nu écht gestart. De tweede aflevering staat op Videoland en je weet wat dat betekent: het is tijd voor De Confrontatie. De mannelijke verleiders gaan langs bij de vier mannen en de vrouwelijke verleiders bij de vier vrouwen. Op een doe-zo-stoer-als-je-maar-kan manier. Dat levert hilarische (en laten we eerlijk zijn: belachelijke) beelden op.

De verleiders mogen dan de looks hebben, heel creatief zijn ze niet. Hun oneliners bestaan uit de meest cliché uitspraken die je kunt bedenken. Lees maar mee.

Prinses Yasmin
Jonah
maakt de meest obvious opmerking tegen Thomas die je over Yasmin kunt maken. “Luister pikkie. Jouw Yasmin is pas net in de villa, maar ze heeft nu al haar Aladdin gevonden.” Brenda kan er ook wat van. “Ik zie er misschien heel onschuldig uit, maar stille wateren hebben diepe gronden,” aldus de verleidster.

Diana gooit het op de eeuwige blond-brunette strijd: “We zijn een beetje hetzelfde type, maar brunettes zijn toch net iets intelligenter.” Shirley heeft haar antwoord klaar: “Zo zie je er niet uit.” Mijn persoonlijke favoriet komt van Mira. “Ik stond al eerder in de Playboy. Daarom play ik deze vakantie met jouw boy.”

Dissen op hoog niveau
Er waren ook een aantal uitspraken van de categorie ‘goeie diss, joh.’ De prijs voor slechtste diss gaat naar Roy: “Jongen, wat heb je op je hoofd man? Lijkt wel een draaimolen.” De tweede plek gaat niet naar een verleider, maar naar Thomas. Wanneer Roy Robbie Williams op de meest agressieve manier vertaalt (“Laat je entertainen, broer.”), komt Thomas met de comeback “Heb je het koud met je lange broek?” Die zit.

Thomas’ vriendin Yasmin kan er ook wat van. Verleidster Cheyenne doet haar zegje: “Hé Yas. Gefeliciteerd met jullie 2,5-jarige relatie. Maar drie jaar gaat ‘m niet worden.” Yasmins reactie: “Dat is mevrouw Yasmin voor jou.”

Wait, what?
Allemaal leuk en aardig, maar de meest hilarische oneliner komt van Niels. Puur en alleen omdat ik geen idee heb wat hij bedoelt. “Zie je deze ogen? Die hebben gisteren je meisje bedrogen.” Ja, ik zie je ogen Niels. Maar hoezo hebben jouw ogen Yasmin bedrogen? Goede diss hoor, als je de tegenpartij wilde verwarren.

Knap en lelijk
Gelukkig hebben de kandidaten ook nog positieve dingen te zeggen over de verleiders. “Shané met die circusjurk. Ja, leuke kop, zonde van de outfit,” aldus Channah.


Volgens Fabrizio ligt het gevaar niet per se bij de knapste verleiders. Nee nee, de ‘lelijke’ mannen zouden 'zijn Pommeline' ook wel eens kunnen verleiden. “Het kan heel goed zijn dat de lelijkste van de groep mijn vriendin wel zover krijgt, puur met praatjes en humor,” vertelt Fabrizio.

De verleidster der verleidsters
Een hoop testosteron en stoerdoenerij, dus. De enige confrontatie die helemaal eerlijk en oprecht leek, was die tussen Lie en Pommeline. De verleidster spreekt eerst de vriendin van Fabrizio aan: “Pommeline, ik vind het erg dat je het zo moeilijk had om mij en Fabrizio weer samen te zien.” Ze geeft Pommeline netjes de bloemenarmband en Pommeline bedankt haar keurig. Daarna richt Lie zich ook tot de rest: “Ik denk dat jullie het allemaal nog moeilijk gaan krijgen, want ik val bij al jullie mannen in de smaak.”

Pommeline vertelt vervolgens aan de kijker hoe geweldig ze Lie wel niet vindt. “Lie zag er echt heel mooi uit. Ik voelde me wel een klein beetje geïntimideerd, omdat ik het wel echt een heel mooie vrouw vind.” Weten we zeker dat Lie niet de ultieme Temptation voor Pommeline is?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder