Glamour spreekt Denzel en Aleksandra, de winnaars van Love Island

Hoe was het Love Island-avontuur nu écht?

love-island-koppels-finale
Arnout Bracke

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Gisteravond was het eindelijk zover: de finale van de eerste Nederlandse Love Island. Na zes weken is er één koppel dat er met de winst, liefde én het prijzengeld vandoor gaat. En de gelukkigen zijn.. Denzel en Aleksandra! Hoe was het Love Island-avontuur voor ze en wat kunnen we de komende tijd van hen verwachten? Ik mag het winnende koppel de hemd van het lijf vragen.

love-island-winnaars-aleksandra-denzel
Arnout Bracke

Wat vinden jullie het leukste aan elkaar?
Aleks: Hij ziet er stoer uit en is heel mannelijk, maar is tegelijkertijd warm en liefdevol van binnen. Die combinatie vind ik het leukste aan hem.”
Denzel: Ik heb het al eerder gezegd: ze is gewoon een engel. Ze is zorgzaam, warm en heel klunzig - daar houd ik van. Dat is echt waar ik op gevallen ben.”

Hoe was het voor jou, Denzel, om na je vertrek terug te mogen komen in de villa?
Denzel: Ik denk dat het één van de mooiste momenten van mijn leven was. Echt, serieus. Ik zag het totaal niet aankomen. Vier uur nadat ik hoorde dat ik terug mocht, stapte ik op het vliegtuig. En direct daarna kwam ik al in de villa. Ik besef het nog steeds niet helemaal.”

En hoe vond je het om te zien hoe Nederland en België op jullie reageerden?
Denzel: Dat is bizar. Aleks en ik waren in het begin nooit echt het favoriete koppel. Toen ik terugkwam, kreeg ik mee wat er op social media en andere kanalen gebeurde. En toen waren we opeens één van de favoriete koppels. We hebben in één keer een switch gemaakt.

Hoe komt dat, denken jullie?
Aleks: Ik denk dat mensen hebben gezien dat we voor elkaar wilden blijven gaan, ondanks zijn vertrek. We gingen niet voor de makkelijke weg. Ik stelde me niet open voor iemand anders en Denzel wachtte op mij. Ik denk dat dat een bevestiging was voor de mensen, dat wij echt oprecht zijn.

Hoeveel van wat we op televisie zien is echt?
Aleks: Het is gek, maar alles is echt. Er is geen moment gespeeld. Ik weet nog dat ik de eerste week in de villa dacht: hier gebeurt zo veel drama vanzelf, dat mensen thuis gaan denken dat het gespeeld is. Maar ik kan je verzekeren dat het echt niet gespeeld is. Het enige dat ons soms gevraagd wordt, is of we een gesprek opnieuw willen doen. En of we eens ergens willen gaan zitten om wat te kletsen.

Wat gebeurt er op de dag dat er niet gefilmd wordt?
Aleks: De mannen en vrouwen worden gescheiden, dus tussen ons kan er dan niets gebeuren. Voor de rest is het niet zo speciaal. We eten, praten en rusten.
Denzel: Sommige dagen mogen we onder begeleiding de villa uit, bijvoorbeeld om ergens te eten. Andere dagen moeten we in de villa blijven voor een rustdagje.

Hoe ziet jullie toekomst eruit?
Denzel: “Als we terug thuis zijn, gaan we eerst een tijdje op en neer reizen tussen Nederland en België. We weten nog niet wat we met het prijzengeld gaan doen, maar we willen in ieder geval deze zomer samen op reis. En ondertussen gaan we op zoek naar een appartement voor ons samen in Antwerpen. Careerwise zou ik graag willen presenteren. Daar ligt mijn ambitie.”
Aleks: “Toevallig is dat ook altijd mijn kinderdroom geweest: presenteren. Ik wil nieuwe dingen proberen en zien wat er op mijn pad komt.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder