Disney brengt de eerste beelden van de live-action film Mulan uit

De Chinese legende van Mulan, opnieuw verteld

disney-film-live-action-mulan
MulanYouTube

Het lijkt soms wel alsof er iedere maand een nieuwe Disney-film verschijnt. Op dit moment draait de live-actionversie van Aladdin in de bioscoop. En over iets langer dan een week verschijnt ook The Lion King op het witte doek. En Disney heeft nog veel meer voor ons in petto, blijkt uit de uitgelekte lijst met films die de komende acht jaar uitkomen.

The Walt Disney Company
heeft weer een nieuwe kaskraker voor ons in petto. Ken je Mulan, de animatiefilm uit 1998, nog? De klassieker krijgt ook een live-actionversie, waarvan de eerste beelden nu verschenen zijn.

Disney's Mulan

Het originele verhaal gaat over Fa Mulan, de dochter van een oude man die het Chinese leger in moet. Mulan beseft dat haar vader zal sterven als hij naar het front gaat en besluit zich te vermommen als man, om zijn plaats in te nemen. Ze probeert de vijand te verslaan én haar geheim te bewaren. Want als haar bevelhebbers achter haar ware identiteit komen, kan ze gedood worden voor hoogverraad.

Trailer
In de trailer van de live-action versie lijkt het verhaal van Mulan ook centraal te staan. We zien hoe Mulan in eerste instantie lessen krijgt voor hoe een vrouw zich hoort te gedragen. Liu Yifei, de actrice die de hoofdrol op zich neemt, laat vervolgens haar indrukwekkende vechtskills zien:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder