Moeder van EOTB's Sharon en Esmee: 'Ze maken zichzelf alleen maar lelijker'

Ze is te zien in 'Meekijken Met'

ex-on-the-beach-double-dutch-sharon-esmee
Ex On The Beach: Double Dutch

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Ze zijn iedere keer weer heerlijk vermakelijk om naar te kijken: de iconische tweeling van Ex On The Beach: Double Dutch. De realitysterren Sharon en Esmee (hoewel Sharon afhaakt, omdat "ze boos is") kijken samen met hun moeder de laatste aflevering EOTB in Meekijken Met. Mama Mariek heeft nogal wat te zeggen over hun verschijning op tv.

Sharon en Esmee in Meekijken Met

“Het is niet altijd makkelijk om te zien dat ze dan daar met een jongen liggen. Of dat grove taaltje dat ze af en toe hebben, dat ze normaal eigenlijk niet hebben,” vertelt de moeder van de tweeling. “Je schrok wel een beetje bij dit seizoen?” vraagt Koen Kardashian. “Ja, een beetje wel,” aldus Mariek. “Vooral van Esmee. Zij is normaal altijd wat rustiger. Maar ik zag haar op een gegeven moment tekeer gaan tegen dat meisje. Ze nam een beetje een vechthouding aan. Zo ken ik Esmee eigenlijk niet.”

Eerlijkheid
In de EOTB-aflevering zien we hoe Esmee Elodie vertelt dat Harrie het bed (of beter gezegd: de douche) met Jamecia heeft gedeeld. Koen vraagt zich af wat Mariek vindt van Esmees betrokkenheid in de situatie. “Ik begrijp dat wel. Esmee houdt wel van eerlijkheid,” vertelt ze. “Dat heb ik ze ook altijd proberen bij te brengen. Soms vind ik het ook echt wel moeilijk, dat ze zo eerlijk zijn. Als je het hart op de tong hebt, dat kan niet in elke situatie. Zij weten nog niet in welke situatie ze het kunnen doen.”

Cosmetische ingrepen
Koen merkt op dat Sharon en Esmee niet vies zijn van een beetje plastische chirurgie. Wat vindt Mariek daar nou van? “Het is helemaal niet nodig. Ik houd sowieso niet van tattoo’s,” aldus de moeder. “Ze hebben gewoon een jaar of zo voor schut gelopen. Het waren net twee Pipo’s, met die wenkbrauwen. En nu zien ze die foto’s terug en dan zeggen ze: ‘mam hoe heb jij ons nou zo kunnen laten rondlopen?’. Ze zijn gewoon mooi van zichzelf. En ik vind dat ze zichzelf zo eigenlijk alleen maar lelijker maken.”

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder