Er komt een Netflix-serie van horrorklassieker The Grudge

"Gebaseerd op ware gebeurtenissen, die nog veel angstaanjagender zijn"

the-grudge-horror-film-ju-on
The Grudge

Maak je een lijstje met iconische horrorfilms, dan hoort The Grudge daar zonder twijfel op. De film is een remake van de (veel engere) Japanse film Ju-On. Goed nieuws als je meer creepy huizen, kwade geesten en (letterlijk) doodenge kinderen wil. Word on the street is dat Netflix een serie gebaseerd op de Ju-On-reeks maakt.

Netflix-serie geïnspireerd op Ju-On

Ramen Para Dos, een Spaanse entertainmentwebsite, meldt dat Netflix het plan voor de serie bekendmaakte tijdens een presentatie in Japan. “De klassieke J-horrorfranchise Ju-On is gebaseerd op ware gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld in een periode van veertig jaar… en de waarheid is nog angstaanjagender!”, aldus de streamingdienst. De serie komt in het voorjaar van 2020 uit.

Het verhaal
The Grudge gaat over een vervallen huis in Japan. Er berust een vloek op het huis, ontstaan door gruwelijke gebeurtenissen. De vloek begint bij Kayako Saeki, die geobsedeerd is door een leraar. Haar man Takeo komt erachter dat zijn vrouw verliefd is op een ander. Hij neemt wraak en vermoordt haar op brute wijze. Hun 6-jarige zoontje Toshio ziet het gebeuren, waarna Takeo hem verdrinkt en daarna zelfmoord pleegt. Het gezin laat voor altijd een duisternis achter in het huis.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder